‘CONCURRENTIE VOOR LIVERPOOL IN STRIJD OM SLOT, FEYENOORD VERLANGT MILJOENENBEDRAG’

Naast Liverpool hebben ook Bayern München, FC Barcelona en AC Milan interesse in de diensten van Arne Slot. Volgens Ben Jacobs, een Engelse transferjournalist, zou Feyenoord ook een vraagprijs hebben genoemd.

Dinsdagmiddag kwam naar buiten dat Slot topfavoriet is om de vertrekkende Jürgen Klopp op te volgen bij Liverpool. Jacobs meldt dat naast Liverpool ook Bayern München, FC Barcelona en AC Milan azen op de trainer van Feyenoord. Van dat drietal clubs zou de nummer twee van Duitsland het meest serieus zijn.

Naast mogelijke bestemmingen van Slot, weet Jacobs ook te melden hoeveel Feyenoord voor de succestrainer verlangt. Waar vorig jaar een bedrag van twintig miljoen euro werd genoemd rondom een eventuele overstap van Slot naar Tottenham Hotspur, zou Feyenoord deze zomer een lagere vraagprijs hanteren. De oefenmeester zou in ieder geval een bedrag van meer dan tien miljoen euro moeten opleveren.

Slot begon in de zomer van 2021 bij Feyenoord en wist daar direct indruk te maken met verzorgd en aanvallend voetbal. Daarmee leidde hij de Rotterdammers in zijn eerste seizoen naar de finale van de Conference League, pakte hij in zijn tweede jaar de eerste landstitel van Feyenoord sinds 2017 en legde hij afgelopen zondag beslag op de KNVB Beker. In De Kuip heeft Slot nog een contract tot medio 2026.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Binnen Ajax wordt gewezen naar Feyenoord-trainer Arne Slot'

Achter de schermen bij Ajax valt de naam van Feyenoord-trainer Arne Slot nogal eens.

2024-04-23T16:33:17Z dg43tfdfdgfd